OM OS


Hvem er vi

Vi er dit online univers for køb af bæredygtig High Fashion. Vi tilbyder et bredt udvalg af 100 % autentiske secondhand designertasker samt accessories, som alle er håndplukket og elsket af os selv.

Vi garanterer for 100 % ægthed og samarbejder tæt med brandeksperter, som inspicerer hvert eneste produkt, inden de sendes afsted til vores kunder.

We Do Vintage er stiftet af Sidse, som i mange år har haft en stor passion for vintage designertasker. Som for mange andre, var tanken om at eje en Chanel taske kun en drøm, men i 2014 købte hun sin første Chanel taske i USA i en vintagebutik.

Det var kærlighed ved første blik og også her kærligheden til vintage opstod. Siden er netværket, ekspertisen og kærligheden for vintage designertasker kun blevet større, og nu skal vores kunder også have mulighed for at udleve drømmen. Derfor er vores mål at levere luksusprodukter fra brands som f.eks. Chanel og Louis Vuitton til secondhand priser, og dermed gøre High Fashion mere tilgængeligt.

Nok er vi en online shop, men vi elsker at yde en personlig service og være til stede, når kunderne har brug for det. Vi sætter stor pris på at give jer tryghed både før, under og efter købet og vi nyder at møde jer på både Instagram, mail, over telefon eller i vores showroom.

Bæredygtighed

Men det at købe secondhand har dog flere fordele, end kun at gøre disse vintage skatte mere tilgængeligt for os alle. Modeindustrien er en af verdens største industrier. Det er en industri fuld af glamour, skønhed og æstetik, og det er en industri, som rummer mange talentfulde, kreative og innovative mennesker. I manges øjne er den attraktiv og fascinerende, men som så meget andet har den en bagside. Modeindustrien er nemlig også en af de mest forurenende industrier i verden.

Hos We Do Vintage køber og sælger vi kun vintage eller secondhand varer. Ved at holde eksisterende produkter i omløb i længere tid, begrænses produktionen af nye designervarer. På denne måde hjælper vi, sammen med vores kunder, med at mindske industriens negative påvirkning på miljøet. Vi gør, hvad vi kan, og vi tror på, at selv en smule kan gøre en forskel.

Derfor er vores postæsker lavet af 70 % genbrugspap, vores silkebånd er lavet af genbrugte plastflasker, som er indsamlet i Taiwan, hvor forureningen af plastic i naturen er høj, og kassefyldet er fremstillet af majsgranulat, og kan derfor bortskaffes i papiraffaldscontaineren, i skraldespanden eller i kompostbunken.

Vi kan ikke gøre alt, men vi kan gøre alt, hvad vi kan og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din drømmetaske.