Vores historie

Velkommen til We Do Vintage. Vi er dit online univers for køb af bæredygtig high fashion. Vi tilbyder et bredt udvalg af 100 % autentiske secondhand designertasker og accessories, som alle er håndplukket og elsket af os selv. Webshoppen blev stiftet i 2020 af Sidse, som er drevet af en stor passion for designertasker, bæredygtighed og genbrug. Vores formål er først og fremmest, at kunne tilbyde vores kunder de smukkeste og unikke designertasker. Men vi ønsker også, at gøre High Fashion mere kommercielt og tilgængeligt, og give flere muligheden for at kunne eje deres drømmetaske, samtidig med at vi sparer miljøet for unødvendig produktion.

Vores tasker

Alle vores varer er nøje udvalgt, inspiceret og kontrolleret for både stand og ægthed. (Læs mere om verificering her.) De er brugt med kærlighed, men trods mange år på bagen, har de et helt liv foran sig endnu. De er unikke og har sjæl, og de fortæller hver især en historie. Vi forhandler kun varer i god stand, som alle er med minimale skønhedsfejl. De enkelte brugstegn vil altid være påvist i beskrivelse samt billeder. Vi sætter en stor ære i kun at levere det allerbedste til vores kunder.

Vores aftryk

Det at købe secondhand har flere fordele. Foruden det økonomiske perspektiv samt charmen ved at eje unikke items med historie og sjæl, bidrager det også positivt til vores miljø.

Modeindustrien er en af verdens største industrier. Det er en industri fuld af glamour, skønhed og æstetik, og det er en industri, som rummer mange talentfulde, kreative og innovative mennesker. Den er attraktiv og fascinerende, men som så meget andet har den en bagside. Modeindustrien er nemlig også en af de mest forurenende industrier i verden.

Hos We Do Vintage køber og sælger vi kun vintage eller secondhand varer. Ved at holde eksisterende produkter i omløb i længere tid, reduceres produktionen af nye designervarer. På denne måde hjælper vi, sammen med vores kunder, med at mindske industriens negative påvirkning på miljøet. Vi gør, hvad vi kan, og vi tror på, at selv en smule kan gøre en forskel.

Derfor er vores postæsker lavet af 70 % genbrugspap, vores silkebånd er lavet af genbrugte plastflasker, som er indsamlet i Taiwan, hvor forureningen af plastic i naturen er høj, og kassefyldet er fremstillet af majsgranulat, og kan derfor bortskaffes i papiraffaldscontaineren, i skraldespanden eller i kompostbunken.

Vores kunder

Nok er vi en online butik, men vi elsker at yde en personlig service og være til stede, når vores kunder har brug for det. Vi sætter stor pris på at give jer tryghed både før, under og efter købet og vi nyder at møde jer på både Instagram, mail, over telefon eller i vores showroom. Vi gør vores bedste, når det kommer til kundeservice, og vi ønsker kun glade og tilfredse kunder. 

Hvis du har brug for vejledning eller gode råd i forbindelse med dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os her, og så vil vi med glæde hjælpe dig, uanset hvilke spørgsmål du måtte sidde med.