DELBETALING


Vi ved, at købet af en designervare er en dyr post i budgettet for de fleste. Derfor tilbyder vi dig, i samarbejde med ANYDAY, en gebyr og rentefri delbetalingsløsning over 4 måneder, hvor du kan shoppe for helt op til 30.000 kr.

Hvorfor ANYDAY?

 Altid rente- og gebyrfrit
• Køb for op til 30.000 kr.
• Del din betaling op over 4 måneder
• Hurtigt kredittjek og oprettelsesproces
• Ingen ubehagelige overraskelser

Hvordan fungerer det?

Anyday koster dig ikke noget og er en ny måde at betale på. En rente- og gebyrfri betalingsløsning, der giver dig friheden til at købe i dag i stedet for at vente til i morgen.

På alle vores produkter vil du se et "ANYDAY price-widget". Dette fortæller dig hvordan din betalingsplan vil se ud, hvis du vælger vores delbetalingsløsning som betalingsmetode ved kassen. 

Det er en 100 % transparent løsning uden skjulte vilkår. Vi har valgt at betale lidt mere, så du kan blive fuldstændig fri for renter, gebyrer og andre ubehagelige overraskelser.

Er du ikke allerede oprettet hos Anyday, skal du igennem en cirka 20-sekunders
oprettelsesproces, hvor du via NemID opretter dig. 
Dit køb vil blive godkendt eller afvist med samme hastighed, som når du normalt betaler online. Det er 100% sikkert at betale via ANYDAY. 

De 4 rater vil automatisk blive trukket på dit betalingskort hver måned. Første rate vil blive trukket med det samme, når købes gennemføres her på webshoppen.

Ønsker du at høre nærmere omkring vores delbetalingsløsning, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere her: https://www.anyday.io/terms-conditions/shopper