Levering

 

Hos We Do Vintage sender vi altid jeres pakker forsikret med GLS. Ordren kan også afhentes gratis i vores showroom i Aarhus efter aftale.

Pris på levering til pakkeshop: 49 kr.

Pris på levering til erhverv: 59 kr.

Pris på levering til hjemmeadresser: 69 kr.

Leveringstiden er 2-4 hverdage.

Ved alle ordrer bliver der sendt tilhørende track-and-trace nummer til den e-mailadresse, som blev opgivet ved bestilling.

Fortrydelsesret

For os betyder luksus mere end udvalgte, værdifulde og højkvalitets produkter. Det betyder også tryghed, ubetinget garanti for ægthed, det at modtage venlig og kompetent rådgivning og sidst men ikke mindst, betyder luksus at føle sig godt tilpas online og offline.

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan enten sende en mail til Kontakt@wedovintage.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan også oprette din retur nemt og hurtigt ved at købe returlabel her hos os.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du kan dog nemt og bekvemt købe returlabel hos os.

Prisen for vores returlabel afhænger af varens værdi, da alle forsendelser købt igennem os er forsikret.

Returlabel med forsikring op til 5.000,- kan købes her: Returlabel forsikring 5.000 - PRIS: 70,00 DKK

Returlabel med forsikring op til 10.000,- kan købes her: Returlabel forsikring 10.000 - PRIS: 118,75 DKK

Returlabel med forsikring op til 20.000,- kan købes her: Returlabel forsikring 20.000 - PRIS: 156,25 DKK

Vælger du en anden løsning end vores, anbefaler vi, at du fortsat køber returforsendelse med sporing samt forsikring.

Du bedes vedlægge fortrydelsesformular. Denne sendes automatisk til den oplyste mail ved køb af returlabel. Hvis returlabel ikke købes igennem os, kan fortrydelsesformularen findes i den mail du modtog med ordrebekræftelsen eller nederst i handelsbetingelserne.

Varen sendes til:

We Do Vintage

Esther Aggebos Gade 44 st. th.

8000 Aarhus C 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Indlevering af returneringer kan ske mod forudgående aftale.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få købsfragtomkostningerne tilbage.

Alle produkter bedes returneres ubrugt med tag, og hvis de solgtes med deres originale kasser, dust bags og/eller ægthedscertifikat, bedes de ligeledes returneres.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.